Miracle Hair Mask

Një recetë popullore me bazë  PALCE LOPE , e realizuar me profesionalizёm nga farmacistja jone, e cila ka efektet e saj nё:

-Daljen e Flokёve tё Rinj

-Parandalimin e Rёnies sё Flokёve

-Ushqyerjen maksimale tё Skalpit dhe Flokёve

-Shkёlqimin dhe Volumin e Flokёve

Përgatitur në mënyrë artizanale nga Farmaciste Eriona

Formulë me 0 Kimikat

100 % Natyrale