Mënyra më Efikase ndaj Kujdesit të Përditshëm të Lëkurës së Fytyrës

 1. Përdorimi i  Sapunit  Natyral bëhet  1-2 herë në ditë.
  Njomet fytyra fillimisht me ujë të vakët që të hapen poret për tu realizuar një larje sa më e mirë.
 2.  Shkumohen duart me sapun (jo sapuni direkt në lëkurë).
 3. Masazhohet fytyra lehtë me mollëzat e duarve në mënyrë rrethore që sapuni të pastrojë sa me mirë.
 4. Shplahet fytyra me ujë të bollshëm e të vakët dhe në fund me ujë të ftohtë që të mbyllen poret.
 5. Nëpërmjet një tamponi pastrojmë fytyrën me tonikun e përgatitur me uthullën e mollës.
 6. Nëse ndjeni skuqje mos u shqetësoni, uthulla është duke rritur qarkullimin e gjakut në fytyrë, duke dezinfektuar lëkurën dhe duke i kthyer  ph e saj.
 7. Mbas 2-3 minutash e shplajmë përsëri fytyrën.
 8. E thajmë me kujdes.
 9. Vendosim kremin për t’i rikthyer lëkurës yndyrnat që zbrazëm nëpërmjet sapunit.
 10. Fytyra është në gjendjen me optimale për të përthithur të gjitha vlerat e vajrave bimorë që gjenden në Kremin 100% Bio.