Mëngjesi Ideal

 

Mëngjesi ideal  fillon gjithmone me nje gote uje te ngrohte duke shtuar sipas deshires :

 

Mjalte

Kanelle ( nje maje luge kafe )

Limon

Uthull molle

 

Ne kete menyre ju do te ndiheni energjik dhe pozitiv gjate gjithe dites 🙂 🙂 gjesi

 

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti Juaj nën Përkedhelinë e Natyrës…