Më i Dëshiruari dhe i Shumëprituri ” Vaji i Farës së Zezë ” sërish mes Nesh !!!

“Fara e Zezë që Kuron çdo Sëmundje përveç Vdekjes ”

Nigella Sativa (bima e farës së zezë) është një bimë një vjeçare ku farat e saj njihen për vetitë kuruese

Disa nga veprimet farmakologjike për të cilat njihet fara e zezë janë:
• Analgjezik (Largon Dhimbjen)
• Anti-Bakterial
• Anti-Inflamator
• Anti-Ulçeroz
• Anti-kolinergjik
• Anti-Fungal
• Ant-Hipertensivë
• Antioksidant
• Antispasmatik
• Antiviral
• Bronkodilatator
• Inhibues i Glukoneogjenezës (Anti-Diabetik)
• Hepatoprotektivë (Mbrojtës i Heparit)
• Hipotensivë
• Sensibilizues i Insulinës
• Induktor i Interferonit
• Antagonist i Leukotrieneve
• Renoprotektor (Mbrojtës i veshkave)
• Inhibues i Faktorit Alfa të Nekrozës Tumoriale

Të gjitha këto vlera të farës së zezë tashmë mund ti gjeni në vajrat Oneva me cilësinë me të lartë në prodhimin e vajrave, me Sistemin e Presimit në të Ftohtë dhe e çertifikuar me ISO 22000.
Oneva, Lideri i Cilësisë së Prodhimit.

Përgatiti:Farmaciste Msc. Eriona Xhaferaj

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…