Maskë për flokë më të shëndetshëm

Maskë për flokë më të butë dhe të shndritshëm

Në maska për kujdesin ndaj flokëve , përdorimi I Vajit të Ullirit dhe mjaltit janë shumë të zakonshëm por përdorimi I bananes shihet shumë rrallë .

Megjithatë bananeja është një burim I madh i Kaliumit dhe antioksidant shumë I mirë .

Ashtu sikur për organizmin tonë bananeja ka shumë rëndësi edhe për flokët .

Ajo I ushqen flokët duke I bërë më të fortë dhe të shndritshëm .

Mënyra e përgatitjes së maskës:

1 banane , 1 lugë Vaj Kokosi , 1/2-1 lugë Vaj Ulliri , 1 lugë mjaltë .

Të gjithë këto përbërës përzihen me njëri-tjetrin dhe masën e përftuar e aplikoni në rrënjët e flokëve .

Maska mbahet në flokë për gjatë një orë dhe pastaj lahen flokët .

Bukuria dhe Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës