Maska e duhur për flokët tuaj

Ndodh që të dilni para pasqyrës dhe të shihni që floku juaj është holluar nga rënia e tepërt . Ky problem ka qenë dhe është shqetësues për të dy gjinitë .

Një ndër faktorët kryesorë që ndikojnë në rënien e flokëve është mos kujdesi i duhur ndaj tyre që shkakton edhe dobësimin e rrënjës.

Ndaloni rënien e flokut me maskën e duhur për trajtimin e tyre .

Përbërësit:

3-4 pika vaj rozmarine

1 lugë vaj Lajthie ose vaj bajameje

Pergatitja:

Ne 1 lugë vaj lajthie ose vaj bajameje hidhen 3-4 pika vaj rozmarine dhe përzihen me njëra tjetrën . Me perzierjen e formuar masazhojmë rrënjët e flokëve . Një orë pas aplikimit të vajrave në flokë bëhet larja e tyre .