Lip Balm “Cinnamon, Mente, Vanilje”

Sekretet e Natyrёs sjellё pёr ju  njё tjetёr gamё produktesh 100% Natyral, 0 Kimikate

Lip Balm (Zbutёs buzёsh me Kanellё, Mente dhe Vanilje)

Pёrgatitur me profesionalizёm nga Farmaciste
Msc. Eriona  Kёto  Lipё Balm me pёrmbajtje:

Shea Butter
Mango Butter
Vaj Kokosi
Vaj Fare Shege
Vaj Susami
Vaj Kajsie
Vaj Kanellё

Vaj mente

Vaj Vanilje etj..

Janё zbutёs dhe ushqyes ideal tё pёrgatitur me vajrat me cilёsinё mё tё lartё dhe me aromёn origjinale tё vajit essencial 100% Natyral dhe Organik tё Kanellёs, vaniljes dhe mentes.

Sekretet e Natyrёs,
Bukuria Juaj nёn Pёrkedhelinё e Natyrёs!