” Lady Face Tonic “

 

 

Toniku i fytyres është çelësi për një fytyrë të shëndetshme dhe me shkëlqim 🙂

 

Lady Face Tonic është krijuar për të pastruar lëkurën tuaj në një nivel më të thellë, me ndihmën e përbërësve të tij aktivë të cilët ndihmojnë të largojnë të gjitha mbetjet e papastërtive që mund të dëmtojnë fytyrën tuaj të bukur.

 

Si të përdorni tonikun e fytyrës?

Cdo mëngjes dhe darkë, pasi pastroni lëkurën dhe hiqni makiazhin, aplikoni një sasi të vogël toniku në pambuk dhe fshini me të fytyrën dhe qafën, e sidomos zonën T të fytyrës (balli, hunda dhe mjekra).

 

Cilat janë perfitimet e tonikut të fytyrës?

Toniku ka shumë perfitime, duke filluar nga ngushtimi i poreve dhe rivendosjen e nivelit të pH të lëkurës, e deri duke shtuar një shtresë mbrojtëse duke ulur thithjen e papastërtive.

 

Nëse keni lëkurë me yndyrë, toniku në mënyrë tepër eficente largon yndyrën e tepërt, ngushton hapësirat e qelizave, duke mbyllur poret.

 

Përgatitur në mënyrë artizanale nga Farmaciste Eriona

Formulë me 0 Kimikat

100 % Natyrale

 

Shëndeti dhe Bukuria Juaj Nën Përkëdhelinë ë Natyrës..

Sekretet e Natyrës …