Lady Cream Day&Night

Një Fytyrë:
– E Lëmuar si Petale Trëndafili,
-Apo e ushqyer nga Mbretëresha Shegë,
-Apo e Mrekulluar nga Aloe Vera
-Apo e Rinuar nga Vitamina E
Po sikur ti marrësh të GJITHA në 1 ?

Lady Cream, një Krem për Zonjat e Vërteta, i përgatitur nga Farmaciste Eriona, formulë me 0 Kimikat

Vaji i Shegës i përpunuar me Ujin e Trëndafilit e Aloe Verën dhe i ngopur me Vitaminën E vjen me formulën e saj Unike për të Përkedhelur Lëkurat tuaja me veti Anti-rrudhë, Multiushqyese dhe Super Hidratuese.

Sekretet e Natyrës,
Lëkuraja Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës