Kurkumaja, kjo Molekulë Cudibërëse kundër të gjithë Llojeve të Kancerit

 

 E dini që Kompania Oneva është ndër të vetmet në botë që prodhon “Vajin e Ullirit me Kurkuma”e cila sipas studimeve të fundit Kuron të gjitha Llojet e Kancerit. Cilësia e Vajit te Ullirit me Kurkuma te Oneva është Premium dhe me Standartin ISO22000, standarti më i lartë ushqimor  në botë deri më tani.

 

“Një nga mesazhet më të  rëndësishme që kam mësuar është  se produktet natyrore, molekulat natyrore, nga bimët që natyra na e ka dhënë në dispozicion , janë përdorur nga kinezët  për disa qinadra, ndoshta mijëra vjet. Kjo ndryshoi thellësisht perspektivën time në botën e mjekësisë, “thotë dr Mercola

Ajo që nuk praktikohet gjerësisht dhe që është një mangësi e madhe në mjekësi është përdorimi i produkteve natyrale për aktivitetin Anti-kancerogjen.

Kurkumaja një Trajtues Universal i Kancerit?

Interesant është fakti që kurmumaja  duket të jetë universalisht e  dobishme në lidhje me çdo llojë  kanceri, e cila është me të vërtetë e çuditshme ngaqë lloje te ndryshme të  kancerit shkaktohen nga një  shumëllojshmëri e  gjerë patologjishë molekulare. Por si arriti Dr. LaValley në këtë përfundim!?

Siç shpjegon  Dr. LaValley, nëse molekula kurkumin shkakton një rritje në aktivitetin  e një molekule të vecantë , ose një rënien / ndalim të veprimtarisë, studimet vazhdimisht tregojnë se rezultati përfundimtar është një aktivitet i fuqishëm anti-kancer. Për më tepër, kurkumin  nuk ndikon negativisht në qelizat e shëndetshme, pasi selekton vetëm qelizat  kancerogjene.

Hulumtimet kanë treguar gjithashtu se ajo vepron sinergjikisht me ilace të caktuara kimioterapeutike, duke rritur mundësinë e eliminimit të qelizave kancerogjene.

Kurkumaja (curcumin) Shkatërron kancerit në mënyra të shumta!!!

Kurkumaja  ka një literaturë të pasur bazuar në dëshmitë  që mbështeten në përdorimin e saj kundër kancerit duke përfshirë cdo llojë lënde ushqyese që ajo përmban, duke u nisur që nga vitamina D, e cila gjithashtu ka një bazë të fuqishme anti-kancerogjene.

Kurkumaja  ka aftësinë të rregulloj aktivitetin gjenetik dhe shprehje e qelizave kancerogjene duke i shkatërruar ato  dhe duke nxitur funksionin e qelizave  normale (të shëndetshme). Ajo gjithashtu nxit anti-angiogjenezën, që do të thotë ajo ndihmon në parandalimin e zhvillimit të furnizimit shtesë të gjakut të nevojshme për rritjen e qelizave të kancerit. Sa për efektin e saj në rrugët molekulare, kurkumaja  mund të ndikojë  në më shumë se 100 prej tyre.

 

Kurkumaja është gjetur të jetë kurative në këto raste:

  • Pengon përhapjen e qelizave tumorale
  • Ul inflamacionin
  • Pengon transformimin e qelizave normale në ato tumorale duke  frenuar ` sintezën e proteinës së kancerit”
  • Ndihmon trupin tuaj të shkatërrojë qelizat e kancerit  në mënyrë që ata të mos  mund të përhapet në të gjithë trupin tuaj duke  parandaluar në këtë mënyrë angiogjenezen.

Mekanizmi i Veprimit të Kurmumasë në Vrasjen e Qelizave të Kancerit

Kurkumaja ka një gamë të larmishme të objektivave molekulare, duke mbështetur konceptin se ajo vepron mbi kaskadat e shumta biokimike dhe molekulare. Kurkumaja  fizikisht lidhet me më shumë se 33 proteinave të ndryshme, duke përfshirë: reductase thioredoxin, cyclooxygenase-2, (COX2), protein kinasa C, 5-lipoxygenase (5-Lox), dhe tubulinen. Kurkumaja  ka treguar që pengojnë përhapjen dhe mbijetesën e pothuajse të gjitha llojeve të  qelizave kancerogjene.

Akumulimi i provave ka treguar se kurkumaja vepron sipas 2 mekanizmave qelizor të induktuar:

  1. Aktivizimin e rrugëve të vdekjes qelizore
  2. Frenimin e rritjes dhe të përhapjes së këtyre qelizave tumorale

Shumë studime tregojnë rolin selektivë të kurkumasë  ndaj qelizave kancerogjene  kundrejtë  qelizat normale. Ne mund të identifikojë më shumë se 40 biomolekula që janë të përfshirë në vdekjen e qelizave jonormale  që i  detyrohen  kurkumasë thot dr  LaValley. Kurmumaj  si ndërmjetës në efektin e saj përdor  sinjalizues  qelizorë, pasi mundësia e rezistencës së qelizave kanceroze në këtë rast është më ë vogël.

Per me teper klikoni ne linkun e meposhtem:

Vaj Ulliri me Kurkuma

Shendeti Juaj Nen Kujdesin e Natyres…

Sekretet e Natyres