KUJDES !!!

Kujdes ne perdorimin e Qepës…

Nese ju i  prisni  qepët per ti  gatuar  diten tjeter , ato mund te kthehen ne helmuese  edhe nese i lini vetem 1 nate, ato behen toksike  dhe mund te shkaktojne infeksion ne stomak…

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…