Kremrat Vajor – Oily Creams

  • Kremrat vajor që ofron Sekretet e Nayrës janë kremra të përgatitura vetëm me bazë vajore.
  • Kremrat vajor përgatiten nga farmacistja Msc. Eriona Xhaferaj.
  • Në këto kremra nuk  përdoret  asnjë lëndë sintetike qoftë për  formulim, ngjyrues, aromatizues apo konservues.
  • Ata kanë një gjetëgjatësi të madhe në krahasim me kremrat e tjerë dhe mund të ruhen pa problem në ambjentet e mjedisit (deri në 25°C) për një periudhë 6-12 muaj.
  • Kosistenca e tyre vjen e fortë, por përqendrimi i vajrave në masën e kremrave i bën ata më efikas në trajtimin e problemve në lëkurë.