Kremi Sekretet e Natyrës ju çliron Stresin dhe ju ndihmon në Gjumin tuaj

Kremrat Sekretet e Natyrës kanë në përbërjen e tyre vajin esencial të lules së Livandos.
Livandoja ka veti anti-bakteriale, anti-mykotike, e tonifukon, rivitalizuar lëkurën dhe është e përshtatshme për të gjitha llojet e saj.

Vaji esencial I Lavandules trajtuan problemet e lëkurës si aknet, djegiet, plagët, psoriazën, ekzemën etj.

Por gjithashtu në aromaterapi vaji esencial I lules së livandos është I pari në listën e vajrave esencial.

Nëse për 5 minuta inhalojmë aromën e vajit esencial të livandos në ambjentin përreth, kortizoli ulet me 24%. Kortizoli është hormoni përgjegjës që shkakton stresin, rrit presionin e gjakut, ul imunitetit etj.
Sipas studimeve të disa doktorëve gjermanë dhe francezë, rezultoi se livandoja ndihmon për të renë në gjumë.
Ata rekomanduan përdorimin e kësaj bime në raste nervozizmi, ankthi dhe depresioni.

Sipas studimeve të kryera në Universitetin e Miamit rezultoi se gjatë kohës që thithet aroma e vajit esencial të livandos rriten valët beta në tru të cilat japin relaxim.

Gjithashtu ajo shkakton uljen e deprsionit dhe zhvillon performancën konjuktive.

Në 2001 në studimin e kryer në Universitetin Osak Kyoiku rezultoi se lavandula redukton stresin mendor dhe rrit vigjilencën.

Në kremrat Sekretet e Natyrës, aroma e vajit esencial të Livandos është shumë e shprehur.

Ndërkohë që kremi Sekretet e Natyrës përkujdeset për lëkurën e fytyrës tuaj, ai gjithashtu ju çliron nga stresi, ju relakson dhe ju ndihmon të bini më shpejt në gjumë.