Krem për thembra

Tek #Sekretet_e_Natyres

Këmbët, sidomos tani që po vjen vera, i mbajmë shumë orë të zhveshura, të ekspozuara në puhur dhe diell. Sipërfaqja e lëkurës në këtë zonë, thahet lehtë, ashpërsohet, plasaritet dhe krijohen shtresa të tëra qelizash të vdekura…

#Sekretet_e_Natyres sjell per ju kremin qe ushqen, zbut dhe hidraton duke i bërë më të shëndetshme thembrat tuaja…

 

Sekretet e Natyrës,
Shendeti dhe Bukuria Tuaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…