Krem Kermilli

Krem Kërmilli – përmban antioksidantë që janë në gjendje të ngadalësojnë procesin e plakjes duke eliminuar radikalet e lira dhe përmbajtja proteinike është e rëndësishme për t’i dhënë mundësinë lëkurës të jetë më e shëndetshme, më e re dhe më e tonifikuar.

Hidraton lëkurën
Mban lëkurën të shdritshme dhe të ushqyer
Mbrojnë nga rrezet ultravjollcë, duke parandaluar në këtë mënyrë plakjen e parakohshme të saj.
Përmirëson elasticitetin e lëkurës.

I jep lëkurës së fytyrës një efekt natyral lifting

Tonifikon lëkurën.

Eleminon toksinat.

Krijon efektin e freskisë

Aplikohet në lëkura të thata, me rrudha dhe të dëmtuara nga faktorë të ndryshëm.

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti dhe Bukuria juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës …