Këshilla për tensionin e lartë …

A keni menduar ndonjëherë se cilat janë ushqimet që ndikojnë në uljen e tensionit të lartë?!

Arra ka një ndikim shumë pozitiv në uljen e tensionit . Konsumimi i 3-4 arrave ose i 1 lugë Vaji të Arrës i presuar në të ftohtë, do jetë vlera më e mirë ushqimore e shtuar në dietën tuaj pikërishtë për uljen e tensionit të lartë . Përmbajtia e Acidit α-linolenik dhe Gama Tokoferolit e bëjnë Vajin e Arrës të presuar në të ftohtë kaq të veçantë …

Të rekomandueshme për këtë problem janë edhe :

  1. Portokalli
  2. Luleshtrydheja
  3. Spinaqi
  4. Shega etj

Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës