Këshilla për Personat që Vuajnë Nga Prostata

Të sëmurët me Prostatë duhet të kenë shumë kujdes kundrejt të ftohtit dhe peshave të rënda .

Ngritja e peshave të rënda dhe të pasurit ftohtë ndikojnë në rritjen e prostatës .

Më poshtë do të paraqesim disa këshilla sesi mund të kurohet kjo sëmundje me produkte Natyrale .

Vaji i Farave të Kungullit i presuar në të ftohtë është vaji që njihet si parandaluesi më i mirë i prostatës . Përveçse ky vaj ka efekt shumë të mirë në parandalimin e kësaj sëmundjeje , ai është shumë i efektshëm edhe në kurimin dhe në ndalimin e rritjes së kësaj sëmundjeje .

Një këshillë tjetër shumë e mirë është edhe brokoli .

Në një gotë ujë hedhim 200 gram  brokol dhe e zijmë për 5 minuta , duhet të kemi kujdes që brokoli të mos ziej derisa të ndryshoj ngjyrë .

Kjo kurë duhet te bëhet një herë në vit dhe të vazhdohet për një muaj .

Gjithashtu përsonat që vuajnë nga prostata duhet të kenë kujdes në konsumimin e kafes dhe ushqimeve pikante .

Kjo kurë është shumë e këshillueshme edhe për gratë të cilat hyjnë para kohe në menopauzë gjithashtu edhe ato që kanë problem me fibrokistet .

Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës .