Kenaja , ushqen u jep shkëlqim dhe butesi flokeve tuaj….

 
<3 Mbërriti furnizimi i shumëpritur <3
Ushqim, Butesi, Rigjenerim, Skalp dhe Floke te shendetshme …..Floku eshte gjysma e Bukurise sic thote dhe shprehja popullore dhe Vera po na pret…..
 
 
Sekretet e Natyrës sjell për ju KENA , ushqen u jep shkëlqim dhe butesi flokeve tuaj….
Këna 100% bimë e bluar tek #Sekretet_e_Natyres
 
1. NERO BLU
2.Ngjyre mjalti
3.Bjonde
4.Neutrale
5. Kena Amla