Jeni Djegur nga Dielli?

Sekretet e Natyres sjellin per ju nje recete qe mundeson largimin e dhimbjes nga e djegura e diellit si asnje here me pare.

Aplikojeni 3 nete rresht, naten e pare dy here dhe dy netet e tjera vetem nje here dhe dhimbja, skuqja dhe rrjepja e lekures nuk do jete me problem per ju.

Ne nje luge gjelle vaj Kokosi Oneva shtoni 4 pika te Vajit Esencial te LIvandos te firmes Austriake Sonnentor 100% te Paster dhe Organike dhe Djegia, Skuqja dhe Rrjepja e Lekures nuk do ekzistoje me.

Pergatiti: Farmaciste Msc. Eriona Xhaferaj