“Ja Përse Farat e Rrushit sfidojnë dhe Kemioterapinë në fazat më të avancuara të kancerit “

“Ja Përse Farat e Rrushit sfidojnë dhe Kemioterapinë në fazat më të avancuara të kancerit “

farat-e-rrushit1

Sa më shume avancon kanceri aq më pak efektive janë kemioterapitë dhe si pasoje aq më të ulëta janë shanset për të jetuar.

Gjithesesi  një studim i ri ka treguar që  ekstrakti i farave të rrushit ka pikërisht atë efekt që kemioterapia nuk e arrin dot , që do të thotë, sa më i avancuar të jetë kanceri më pak ekstrakt duhet për ta shkatërruar atë, dhe pikërisht kjo ishte pika kyce e studimit , të tregonte se ekstrakti i farave të rrushit , “targeton “ njeh  qelizat kancerogjene të cilat janë bërë më rezistente ndaj kemios dhe antibiotikëve.

Studimi i bërë kërkon të tregoj që ekstrakti i farave të rrushit është më efektiv në trajtimin e kancerit në një stad të përparuar sesa kemioterapia moderne.

Përdorimi i Fara të Rrushit në trajtimin e kancerit,  jo vetëm që ul dozën e substancave  që nevojiten për të vrarë qelizat kancerogjene  por gjithashtu targeton qelizat kancerogjene të cilan tashmë janë bërë rezistente ndaj antibiotikëve , duke e bërë në këtë mënyrë të panevojshme kemion.

Ky studim është kryer nga Universiteti “ Qendra e Kancerit të Kolorados “ dhe është publikuar në gazetën “ Cancer Letters”.
Ai është një studim i bërë  In Vitro, në kultura qelizore në kushte laboratorike dhe synimi ii tij ka qene të vërtetoje që Farat e Rrushin janë armiku më i fortë i kancerit dhe miku më i fortë i yni në luftën kunder këtij vrasësi  shekullor.

Nese kerkoni vajin e farave te Rrushit me cilesine Prenium, e gjeni tek Vajrat Oneva te cilat Presohen ne te Ftohte duke i ruajtur te gjitha vlerat e farave, jane 100% Pure ( te paholluar me vajra te tjere) dhe te standartizuar me cilesine ushqimore me te larte Boterore ISO 22000.

Sekretet e Natyres,
Shendeti Juaj nen Perkedheline e Natyres…