Hibiscus Tea

Përfitimet nga Hibiscus Tea

Caji Hibiskus është shumë i pasur me Vitaminë C, minerale dhe antioksidantë.

Antioksidantët ndihmojnë trupin tuaj të jetë rezistent ndaj sëmundjeve sepse ato neutralizojnë radikalet e lira.

Përfitimet nga çaji Hibiscus janë:

  1. Rregullon nivelin e LDL
  2. Trajtues shumë i mirë për përsonat që vuajnë nga diabeti
  3. Trajtuesdhe parandaluesshumë i mirë i sëmundjeve të mëlçisë
  4. Anti inflamator dhe Agjent Anti Bakterial
  5. Lehtëson dhimbjet menstruale
  6. Ndihmon në humbjen e peshës së tepërt

KUJDES: Ky çaj nuk rekomandohet për gratë shtatëzëna

Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës