Healthy Hair Mask

<3 Healthy hair mask <3
 
-Ushqen FLOKET
– Forcon FLOKET
-Jep shkёlqim dhe rigjenerim
-Shton Volum e tyre
 
Ndihmon edhe nё trajtimin e njё sёrё problemesh nё stadet fillestare tё lёkurёs suaj si: zbokth, dermatit, psoriazis etj.
 
Njё produkt 100% Natyral i pёrgatitur nga farmacistja jone me mbi 14 vajra bimorё dhe esencial nga mё tё mirёnjohurit pёr vetitё multifunksionale pёr flokёt tuaj.
 
Kujdes:
Kёtё produkt nuk mund ta pёrdorin gratё shtatzёna dhe gjidhёnёse sepse pёrmban vaj sherebele.
 
Sekretet e Natyrës,
Shendeti dhe Bukuria Tuaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…
 
© Ndalohet përdorimi ose kopjimi i këtij materiali