Healthy Hair Cream, Për Flokë të Mëndafshtë!!! <3 <3

Healthy Hair Cream, Për Flokë të Mëndafshtë!!!
Falini flokëve tuaj Jetë, Shkëlqim & Butësi duke i ushqyer maksimalisht me vlerat pafund të,
 Kokosit,
Tea Tree-s,
Farës së Zezë,
Susamit,
Rozmarinës,
Sherebelës,
Lajthisë,
Kastorit etj.
Mjafton shumë pak nga masa e kremit 100% Natyral dhe ju ushqeni maksimalisht Flokët tuaj pa lenë aspak ndjesi vajore dhe pa bëre shplarje të flokëve.
Nëpërmjet kësaj formule totalisht autentike të Farmaciste Erionës, jo thjesht ushqeni por ndihmoni për parandalimin e djegieve të flokëve dhe mbroni më mirë flokët tuaj nga rrezet e dëmshme të diellit.
Sekretet e Natyrës,
Flokët Tuaj Nën Përkëdhelinë e Natyrës…