Healing Cream

Krem i çdo shtëpie, i cili mundëson mjekimin e plagëve dhe rigjenerimin e plotë të tyre.

Ka veti të theksuara antibakteriale dhe është ideal për parandalimin dhe rigjenerimin e djegieve të lëkurës …

Përgatitur në mënyrë artizanale nga Farmaciste Eriona
Formulë me 0 Kimikat
100 % Natyrale

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti Juaj nën Përkëdhelinë e Sekretet e Natyres

© Ndalohet përdorimi ose kopjimi i këtij materiali