Healing Cream

Healing Cream

Krem i çdo shtëpie, i cili mundëson mjekimin e plagëve dhe rigjenerimin e plotë të tyre.

Ka veti të theksuara antibakteriale dhe është ideal për parandalimin dhe rigjenerimin e djegieve të lëkurës …

Sekretet e Natyres,
Shendeti Juaj nen Perkedheline e Natyres…