Ghassoul

Argjila Ghassoul – Larës Natyral

Argjila Ghassoul nga MAROKU e quajtur ”Toka që lan”

Ajo është përdorur si një shampo ose sapun shumë i butë për shkak të aftësisë së saj të jashtëzakonshme për të thithur papastërtitë dhe yndyrën.

Argjila Ghassoul është një baltë minerale me origjinë vullkanike, e përbërë kryesisht nga magnezi dhe minerale të tjera , që mundësojnë kujdes të shkëlqyer të lëkurës dhe flokëve . Argjila Ghassoul është e njohur për aftësinë e saj shumë të lartë absorbuese që eliminon në mënyrë efektive yndyrën dhe papastërtitë.

VETITË

  • Pastron dhe zbut lekurën e fytyrës
  • Absorbues i yndyrës dhe papastërive
  • Zbut dhe ju jep volum flokëve tuaj
  • Rregullon yndyrën e skalpit

PЁRDORIMI

  • Lëkura të ndjeshme
  • Lëkura me yndyrë
  • Lëkura me puçrra dhe pika të zeza
  • Flokë me yndyrë

APLIKIMET

Maskë pastrim për lëkurë me puçrra

Locion pastrues për lëkurat e yndyrshme dhe të ndjeshme

Sapun me Argjilën Ghassoul

Shampo dhe maskë për flokët tuaj

Sekretet e Natyrës

Bukuria Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…