Forever Bright Toothgel

Pastë dhëmbësh e mrekullueshme për të gjithë moshat (për fëmijët , vegjetarianët ,  të rriturit …) .

Me Forever Bright Toothgel dhëmbët do të jenë jo vetëm të pastruar por edhe të mjekuar .

Kjo formulë pa flour kombinon Aloe Veran , propolisin e bletës dhe menten për të zbardhur dhëmbët në mënyrë Natyrale .

I përfshirë në këtë formulë është propolisi i bletës , i cili përdoret për të mbrojtur kosheren e bletës , dhe ka treguar në disa studime dentare që ka një kontribut të rëndësishëm në shëndetin e gojës .

Shija e mirë dhe ndjenja e pastërtisë do iu shoqërojë për një kohë të gjatë pasi të keni larë dhëmbët .

Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës