Fiq të thatë në Vaj Ulliri

Një zgjidhje e mahnitshme natyrore me përfitime të shumta shëndetësore, duke përfshirë:

• Problemet e stomakut
• Hemorroide
• Kapsllëk
• Kolesterolit të lartë
• Anemi
• Astma dhe bronkit
• Infertilitetit ( disa gra thonë se ky ilaç natyral ndihmuar të mbeteni shtatzënë)

Fiqtë janë një nga burimet më të larta të kalciumit
Efekt laksativ
Fiqtë janë një burim i madh i kaliumit, i cili ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut dhe funksione të tjera të rëndësishme trupore.
Omega 3 dhe Omega 6 që ato përmbajnë ndihmojnë për të mbajtur presionin e gjakut dhe sulmeve koronare të zemrës.
Antioxidant

Receta :
40 copë të fiq të thatë
Vaj ulliri

Vendosini fiqtë e thatë në një kavanoz të mbushur me vaj ulliri
Mbajeni të mbyllur për 40 ditë

Pas 40 ditësh hani një fik para çdo vakti smile emoticon