Fields of Greens

Fields of Greens
Vuani nga diabeti?? Apo jeni konsumues të rregullt të Fast Food dhe rrjedhimisht keni mungesë të shumë vitaminave, mineraleve… atëherë Fields of Greens është zgjidhja më e mirë që mund të bëni.

Fields of Greens i mundëson organizmit tuaj vitaminat, mineralet, proteinat, aminoacidet, enzimat, antioksidantet dhe klorofilin të cilat i mungojnë organizmit tuaj nga mosushqyerja shëndetshëm por që mungesa e tyre në organizëm bëhet shkaktarë i shumë probleme shëndetësore.

Fields of Greens është kombinim i embrionit të grurit, elbit dhe jonxhës me specin e kuq që përshpejtojnë qarkullimin e gjakut dhe tretjen.
Fields of Greens përmban fitonutrient shumë të dobishëm.
Ndihmon në rregullimin e metabolizmit.
I domosdoshëm për përsonat të cilët nuk konsumojnë mjaftueshëm perime.
Mbështet funksionimin normal të melçisë, shpretkës dhe pankreasit.
Ndihmë e shkëlqyeshme për personat që vuajnë nga sëmundja e sheqerit (Diabetit).

Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës