Erdhi Vera ?! Problem me njollat dhe rrezet e dëmshme të Diellit?

Erdhi Vera ?!

Problem me njollat dhe rrezet e dëmshme të Diellit???
Sekretet e Natyrës nuk mund të rrinte pa e gjetur zgjidhjen edhe për këtë…

Farmaciste Eriona me kremin Sun Protector, mundëson përkujdesjen për çdo dëmitim që shkaktojnë rrezet UV mbi lëkurën Tuaj.

Me mbrojtje deri në 97% (30 SPF) ky është krem jo vetëm ju mbron, por Përkëdhelë Lëkurat tuaja me multi-vlerat e Susamit, Kokosit dhe extrakteve të Geraniumit, Livandos dhe Rozmarinës.

Kremi është 40 gr, 3 500 Lekë dhe përdorimi i tij zgjat minimum 3 muaj.

Sekretet e Natyrës,
Lëkura Juaj nën Përkëdhelinë e Sekreteve të Natyrës