Oneva

Oneva është një firmë prestigjoze Turke që prodhon vajra me sistemin e presimit në të ftohtë që prej vitit 2009.
Farat e bimëve janë kryesisht nga Turqia dhe i nënshtrohen një kontrolli shumë strikt në përzgjedhjen e cilësisë dhe në  pastrimin e tyre  përpara se të hyjnë në procesin e prodhimit.
Kjo firmë është unike në Turqi sepse prodhimi i vajrave bimorë është tërësisht në të ftohtë pa bërë ngrohje paraprake të farave, e cila do të sillte sasi më të lartë dhe kosto më të ulët, por jo cilësinë e dëshiruar.
Kjo metodë siguron vajra 100% të pastër dhe të garantuar në vlerat e tyre.

Vajrat përftohen me sistemin e presimit në të ftohtë, pa ngrohje paraprake të farave, pa aplikim kimikatesh,pa aditivë të shtuar dhe pa aromatizues.
Janë të pa rafinuar dhe tërësisht natyral.
Vajrat e firmës Oneva prodhohen në një fabrike moderne të çertifikuar me ISO 22000,sipas rregullave të mbrojtjes së ushqimeve dhe nën vëzhgimin e inxhinierëve ushqimorë.

Synimi i firmës Oneva është që deri në vitin 2023,me cilësinë e saj të jetë një nga firmat më prestigjoze në mbarë botën.

Ekskluziviteti i firmës Oneva është një prestigj i madh për Sekretet e Natyrës duke garantuar produkte cilësore dhe të sigurta.

All I need is … Secrets of Nature

Të flasësh për Shëndetin & Bukurinë është një nga temat e përditshme,
Por të kujdesesh për të në mënyrë 100% Natyrale është një
ËNDËRR e kohëve moderne të pushtuara nga Teknologjia sintetike.

Me Sekretet e Natyrës kjo ëndërr tashmë është thjesht :” Një Përkëdheli Natyre plot Vitalitet…”

Nën sloganin “0 KIMIKATE” dhe me profesionalizmin e FARMACISTES Eriona, ne punojmë çdo moment për të sjellë “Nektarin e Natyrës” në çdo Përkedheli Natyre që ju ofrojmë me Produktet Tona:

1. Miracle Hair Mask
2. Healthy Hair Mask
3. Beauty Cream-Day
4. Beauty Cream-Night
5. Lady Cream-Day
6 .Lady Cream-Night
7. Lady Under Eye Cream
8. Lady Face Mask
9. Lady Face Scrub
10. Lady Face Tonic
11. Lady Natural Soap
12. Acne-Off Natural Soap
13. Acne-Off Face Tonic
14. Acne-Off Cream
15. Golden Natural Soap
16. Deodorant
17. Sensitive Natural Soap
18. Baby Oil Natural
19. Nipple Cream
20. Hand Cream
21. Hand Propolis Cream
22. Black Seed Natural Soap
23. Lavender Natural Soap
24. Vanilla-Caramel Lip Balm
25. Cinnamon Lip Balm
26. Peppermint Lip Balm
27. Healing Cream
28. Krem Anti- Myk
29.Krem per Thembra
30. Buz-off Balm

Por jo vetëm kaq…
Kremi i flokëve me Keratinë është në fazat e fundit të formulimit , përpara hedhjes në treg. Po punojmë fort që nën sloganin – 0 Kimikat- të arrijmë gjithashtu të formulojmë Shampon.
Kremrat për mbojtjen nga rrezet UV të diellit janë gjithashtu formulime në proçes, së bashku me produktet e sezonit të verës.
Dhe të gjitha këto nuk mund të realizoheshin pa cilësinë maksimale, jo thjesht në rang vendi, por në rang Botëror të kompanisë ONEVA , e cila me vajrat e saj Ekstra të Virgjër;

1. Prodhuar në të Ftohtë duke ruajtur të gjitha vlerat e Natyrës
2. Standartizuara me ISO 22000, standarti më i lartë USHQIMOR BOTËROR
3. 100% Safi (Pure)

…Sjell Natyrën në shtëpitë tona….
Jo thjesht për vetitë e tyre multiushqyese, por këto vajra janë të dobishme edhe në trajtimin e disa sëmundjeve në faza fillestare, si dhe terapi mbajtëse për shumë sëmundje të tjera:
1. Vaji i Fikut
2. Vaji i Ullirit me Kurkuma dhe Olea Europea (40-50 herë më potencial se vaji normal i Ullirit)
3. Vaji i Shegës
4. Vaji i Rrushit
5. Vaji i Kungullit
6. Vaji Linit
7. Vaji i Farës së Zezë
8. Vaji i Kokosit
9. Vaji i Katamit
10. Vaji i Lulediellit
11. Vaji i Susamit
12. Vaji i Arrës
13. Vaji i Bajames
14. Vaji i Lajthisë
15. Vaji i Kumbullës
16.Vaji i Kajsisë

Një tjetër Përkëdheli Natyre mund të gjeni tek ne, Vajin e Arganit , i marrë gjithashtu eksluzivisht nga Sekretet e Natyrës direkt nga fermat e Marokut, i presuar në të Ftohtë dhe i Certifikuar me ECOCERT.

Gjithashtu çajrat Gjermane dhe produktet e ndryshme nga Aroma-Zona e Francës, uji i Trëndafilit, Krehri me drurin Aromatik Sandalwood , të tjera produkte dhe shumë këshilla ngelen për tu zbuluar tek Sekretet e Natyrës.

Ju mirëpresim tek Sheshi Wilson pranë Albtelekomit çdo ditë, nga e Hëna- në të Shtunë nga ora 09:00-21:00 (e Diela Pushim).

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…