Çajrat me te mira per shbllokimin e hundeve dhe rrugeve te frymemarrjes

Eshte mese e nevojshme te konsumojme çajra perdite, sidomos gjate stines se dimrit kur griprat dhe virozat jane me te pranishme se kurre , dhe kur imuniteti yne bie.

Keto jane çajrat me efektive per te liruar hundet e bllokuara dhe rruget e frymemarrjet nga mukozat :

Çaji i rrenjeve te xhinxherit :  rrit imunitetin perdoret nga personat qe kane perdorur kemioterapi , dhe ne problemet nazale .

Çaji i kamomilit : ul inflamamcionin, lehteson dhimbjet muskulore si dhe lehteson griprat dhe shbllokon mukozat e rrugeve nazale.

Çaji i mentes : perdoret ne problemet e diarrese dhe fryerjes se barkut nga gazrat , si dhe cliron rruget e frymemarrjes dhe hundet

Çaji i gjethes se mjedres : zbut dhimbjet  muskulore si dhe shton qumeshti tek nenat ne periudhen e laktacionit . Eshte mjaft  efektive per lehtesimin e gjendjes gripale  si dhe rritjen e imunitetit pasi eshte mjafte i pasur me hekur.

Shendeti Juaj Nen Perkedheline e Natyres …

Sekretet e Natyres