Çaji Matcha

MATCHA – SUPERFUQIA E JAPONISЁ PЁR SHЁNDETIN

Caji jeshil Matcha është caji jeshil pluhur, i njohur si “eliksiri i shëndetit”, për vetitë e saj të jashtëzakonshme në rritjen e përqendrimit dhe rigjallerimin e metabolizmit.

Matcha eshte nje burim i pasur i vitamines A, C, K, E dhe kompleksit B.

Gjithashtu vlerat e saj ja shtojnë së tepërmi antioksidantët në formën e polifenoleve, katekinave dhe klorofilit. 2 aminoacidet që ajo permban, L-theanine dhe Theophyline, e bëjnë atë një paketë ushqimore të çmuar.

Forca antioksiduese: Matcha përmban në sasinë më të madhe antikosidantin  “epigallocatechin gallate”, i cili ka një efekt  të mrekullueshëm në neutralizimin e radikaleve te lira, që do të  thotë në reduktimin e stresit të brendshëm oksidues.

Forca relaksuese: ndryshe nga kafeina, matcha permban aminoacidin Theophyline, i cili vepron si neurotransmetues duke çliruar tensionin nervor pa ulur kthjellesinë dhe performancën mendore!

 

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…