Baby Oil

Për ”më të shtrenjtët tuaj” …
 
Studimet e fundit kane zbuluar se pudra që ju përdorni për bebin tuaj dhe që ështe një produkt që gjendet në shtëpitë tona edhe kur nuk është i pranishëm bebi, shkakton kancer. Shumica e grave mendojnë se pudra e bën lëkurën më të butë dhe të duket më e re, por në fakt kërkimet e fundit kanë zbuluar se ajo është duke rritur rrezikun e grave për të qenë të diagnostikuara me Kancerin Ovarian me 33%.
 

 

Dr Daniel Cramer, epidemiolog, beson se së paku 10,000 gra kanë të zhvilluar Kancerin Ovarian si rezultat i drejtpërdrejtë i përdorimit të pudrës rregullisht.

Po ashtu, shumica e Baby Oil-s nё bazёn e pёrbёrjes sё tyre kanё MINERAL OIL (shpeshherё emёrtohet edhe nёn emrin Petrolatum ose Paraffinum).

A e dini se Mineral Oil ёshtё nёnprodukt i naftёs ?

Sekretet e Natyrës për ” më të shtrenjtët tuaj “ ka formuluar njё pёrzierje vajrash 100 % natyrale dhe me 0 kimikat, në harmoni të plotë me lëkurën e brishtë të bebeve.

Me bazёn e tij prej vaj kalendule, vaj kamomili, vaj livandoje, vaj susami etj,
BABY OIL produkt ideal pёr ushqyerjen dhe mbrojtjen e lёkurёs së bebeve.

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…