Arra është një nga 10 Ushqimet më të mira Gjatë Periudhës së Shtatzënisë. A e dini Pse?

Me praninë e elementëve si:  Omega-3 në sasi të larta, Vit A,B1,B2,C,E,F,PP,
karotinë (imunostimulues natyral),Mg(element anti stres),K (stabilizues i tensionit arterial),
Zn(përgjegjës për mirëfunksionimin e gjëndrave seksuale,rregullon nivelin e testosteronit në gjak) ,
sasisë së lartë të  hekurit, fitonutrientët, antioksidantët  etj

Arra

1- Nxit zhvillimin e përgjithshëm të shëndetshëm të fetusit

2- Ndihmon në zhvillimin e sistemit nervor  duke ndikuar në vijueshmëri në të përqëndruarit, në të kutptuarit më shpejtë të fjalëve, forcimin e memories dhe përgjigjes konjuktive duke rritur shkallën e inteligjencës

3-Ndihmon në mirëformimit e shikimit të tij

4- Parandalon shfaqen e astmës dhe ekzemës

5- Parandalon lindjen e tij në peshë të vogël

6-Ndihmon në  zhvillimin e kockave dhe kolagjenit

7- Tek nëna parandalon hipertensionin e shtatëzanisë, depresionin pas lindjes, mbron vazat e gjakut.

8- Arra përmban melatoninën e cila ndihmon kundër ҫrregullimeve të gjumit.

9-Përdorimi pas lindjes ndihmon në prodhimin e qumshtit të gjirit dhe rritjen e vlerave të tij.
Dhe të gjitha këto vlera ua garanton 100% Oneva me Vajin e Saj të Arrës,
prodhuar me cilësinë më të lartë, e cila ndihet që lugën e parë që provoni.

Vetëm një lugë ҫaji në ditë dhe ju keni marrë suplementin më të mirë për trurin dhe zhvillimin  e bebit tuaj.

Përgatitur nga: Farmaciste Msc.Eriona Xhaferaj

Vetitë e Arrës