Aromaterapi

Receta me e mire per shëndetin përbehet nga mundesia per ti afruar vetes aroma të ëmbla…

Praktika e tërë e Aromatherapi është bazuar rreth vajrave esenciale…

Çdo lloj i vajit ka veti të veçantë, disa prej të cilave kanë qenë të njohur qe nga kohët e lashta.

Vajrat esenciale janë përdorur për qëllime shërimi per shekuj me rradhe dhe ata jane një traditë në pjesë të ndryshme të botës…

Vajrat esenciale jane perdorur për parandalimin dhe trajtimin e demtimeve fizike dhe psikologjike. Ato mund të përdoren për të shëruar problemet e tretjes, problemet e lëkurës, tensionit te larte, ankthit, depresionit dhe lista mund të vazhdojë.

Vajrat esenciale mund te aplikohen drejtpërdrejt në lëkurë, por vetëm në forme më të holluar.

‪#‎Sekretet_e_Natyres‬ ofron për ju Vajra esenciaL :

• Vaj Trendafili
• Vaj Manderine
• Vaj Mente
• Vaj Rosmarine
• Vaj Dafine
• Vaj Sherebele
• Vaj Temjani
• Vaj Eusalyptus
• Vaj Livando
• Vaj Fiku i Egër
• Vaj Rigoni
=>Rrudha,rigjenerues lekure,lekue te thate (vaji i fikut te eger,trendafili,rozmarine,jojoba)
=>Per rënien e flokëve (livando,dafina,trendafili
=>Për fyt te acaruar, bronkit (mente,eucalyptus,sherebel,rigon, manderine)
=> Ant-bakterial,Anti-mykotik(eucalyptus,livando,rigoni)
=> Masazhues dhe lehtesues dhimbjesh te gjithe vajrat.
=>Infeksione (trendafili,manderina)
=>Mbrojtës, zbutës dhe qetësues, ai është i përshtatshëm për lëkurat e ndjeshme (trendafili,jojoba)
=> Qetesues nga helmet (manderina)

Sekretet e Natyres,
Shendeti Juaj nen Perkedheline e Natyres…