AHA Acid Frutash

– Kombinim i acideve që gjenden në fruta siç janë :

Acid laktik, acid malik, acid glikolik, citrik, acid tartarik etj..


• Efekt “ Peeling “
• Efekt për zbutjen e rrudhave
• Ndriçon tonin e lëkurës
• Stimulon rinovimin e qelizave
• Hidraton lëkurën
• Redukton shenjat e akneve
• Rrit elasticitetin e lëkurës
• Aplikohet në fytyrë të thatë, me yndyrë dhe fytyrë me akne

Disinfekto Aknet & Elemino shenjat e tyre.

Sekretet e Natyrës,
Lëkura Juaj nën Përkëdhelinë e Sekretet e Natyres