Aha Acid Frutash

RISI !!!!

– Kombinim i acideve që gjenden në fruta siç janë :
Acid laktik, acid malik, acid glikolik, citrik, acid tartarik etj..
• Efekt “ Peeling “
• Efekt për zbutjen e rrudhave
• Ndriçon tonin e lëkurës
• Stimulon rinovimin e qelizave
• Hidraton lëkurën
• Rrit elasticitetin e lëkurës
• Aplikohet në fytyrë të thatë, me yndyrë dhe fytyrë me akne
Sekretet e Natyrës,
Lëkura Juaj nën Përkëdhelinë e Sekretet e Natyres