..<3…Këna 100% bimë e bluar…<3….

Furnizimi I Ri Erdhi 🙂 🙂

..<3…Këna 100% bimë e bluar…<3….

1. NEURO BLU 🙂
2.Ngjyre mjalti
3.Te kuqe
4.Neutrale

5. Kafe
6.Te zeze

Sekretet e Natyrës sjell për ju KENA , ushqen , forcon , u jep shkëlqim dhe butesi flokeve tuaj.

Ju mirëpresim…

Sekretet e Natyres